Kies voor Energetix magneetsieraden en ervaar meer balans en kracht

Graag laten wij u kennis maken met de magneetsieraden van Energetix. Wij bieden voor zowel dames, heren als kinderen een ruim assortiment aan van hoogwaardige sieraden. Allen zijn voorzien van duurzame magneten waardoor u er jarenlang plezier van zult hebben. Ook zijn alle sieraden gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals roestvrij staal. Dit betekent dat de sieraden naast functioneel, ook nog eens heel mooi zijn.

Alle Energetix magneetsieraden vindt u in de webshop. U kunt hierbij denken aan ringen, kettingen, oorbellen en armbandjes, maar ook bieden wij diverse wellness producten op magnetische basis aan. Denk bijvoorbeeld aan roestvrij stalen elementen die de magnetische kracht direct op het water overbrengen. Hiermee kunt u uw water vitaliseren. Water met magneet energie is eenvoudiger op te nemen door het lichaam en blijkt vaak goed te werken bij mensen met maag- en darmklachten.

Maak kennis meEnergetix Magneetsieradent onze collectie tijdens een sieradenparty

Veel tevreden klanten gingen u voor en vinden dagelijks nieuwe energie dankzij de sieraden. Daarom nodigen wij u uit om eens een kijkje te nemen in de webshop. Bij het maken van de juiste keuze, moet u zichzelf een aantal dingen afvragen. Allereerst moet het natuurlijk passen bij uw persoonlijke stijl, maar ook moet het comfortabel zitten. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? Bel ons dan gerust op, dan helpen wij u graag verder. Het is ook mogelijk om op een vrijblijvende manier kennis te maken met Energetix magneetsieraden, namelijk middels een homeparty. Wij komen dan bij u op locatie om ons assortiment te presteren en vertellen u meer over de producten. Dit is niet alleen gezellig, maar ook heel leerzaam!

   Contact         Webshop