Een Energetix homeparty in Rotterdam organiseren

Wilt u een Energetix homeparty in Rotterdam organiseren? Dan bent u hier aan het juiste adres! Tevens kunt u onze magneetsieraden en accessoires eenvoudig online bestellen in de webshop. Wij zijn wereldwijd marktleider en passie voor gezondheid en schoonheid staat bij ons centraal. Voor meer informatie kunt u gerust contact met ons opnemen, wij vertellen u graag meer.

Wat is het?

Energetix heeft als doel om u te ondersteunen in uw gezondheid en balans. Wij zijn ervan overtuigd dat geluk eenvoudiger te bereiken is wanneer uw leven in balans is. Wij zien daarin vier factoren: gezondheid, vrije tijd, financiën en werk. Al deze factoren hebben invloed op elkaar en daarom is er vaak een onbalans zichtbaar. U kunt hierbij denken aan ongezond eten of te weinig tijd voor elkaar. De magneetsieraden van Energetix kunnen u helpen om weer meer energie te krijgen, uw doorbloeding te verbeteren en verbeteren uw persoonlijke balans. De enige manier om erachter te komen of dit ook voor u werkt, is natuurlijk om het gewoon te proberen! Wij nodigen uEnergetix Rotterdam daarom uit om eens een kijkje in onze webshop te nemen. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op met Energetix te Rotterdam.

U kunt online onze schitterende collectie bekijken, maar het is ook mogelijk om een home party te organiseren. Wij komen dan gezellig bij u thuis of op locatie. Energetix Nederland is gevestigd in Rotterdam, maar wij komen door heel Nederland om u kennis te laten maken met onze sieraden. Tevens kunt u rekenen op tips en advies. Een homeparty is dus niet alleen ontspannen, maar ook informatief en interactief!

   Contact         Webshop