Magnetische sieraden en wellness producten online bestellen

U bent op zoek naar magnetische sieraden en zodoende bent u bij Energetix terecht gekomen. In onze webshop treft u een ruim assortiment voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. De design sieraden zijn voorzien van geïntegreerde magneten met een fantastisch visueel effect. Energetix bestaat niet uit enkel armbanden, wij bieden ook ringen, kettingen en oorbellen aan. Miljoenen mensen gingen u al voor en hebben de beste ervaringen opgedaan met onze sieraden!

De hoogste kwaliteit

Naast het exclusieve design, zijn onze magnetische sieraden ook van hoogwaardige kwaliteit. Zo worden de sieraden van waardevolle materialen gemaakt, zoals roestvrij straal. Ook bevatten deze neodymium magneten waardoor ieder sieraad beschikt over een permanente kracht.

Naast het ruime assortiment in sieraden, biedt Energetix een nog groter aanbod van wellness producten aan. U kunt hierbij denken aan magnetische inlegzooltjes, waterstaafjes alsook massage tools. Design en wellness worden op deze manier optimaal gecombineerd. De magnetische sieraden hebben namelijk een gunstig effect op de algehele balans in uw leven. De sieraden kunnen u ondersteunen waardoor u meer energie krijgt. Ook wordt magneetkracht vaak ingezet wanneer er sprake is van hormoonschommelingen. Magneten kunnen de productie van hormonen beïnvloeden en verhogen. Ook de aanmaak van endorfine kan worden verhoogd, waardoor u zich gelukkiger zult voelen.

Magnetische sieraden

Wij vertellen u graag meer

Graag nodigen wij u uit om ons ruime assortiment van magnetische sieraden eens online te bekijken. Het is ook mogelijk om op een informele en vrijblijvende manier kennis te maken met Energetix, namelijk tijdens een sieradenparty. Wij komen bij u op locatie om u meer te vertellen en u te adviseren. Wenst u hier meer informatie over? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

   Contact         Webshop